Olen fysioterapeutti Sisko Toppinen, Fysiskon omistaja ja ainoa työntekijä. Olen valmistunut lääkintävoimistelijaksi Helsingissä v. 1977. Ennen Fysiskon perustamista v. 2000 olen työskennellyt sekä julkisella että yksityissektorilla.

Ammattitaitoni ja osaamiseni kehittämiseksi pidän jatkuvaa lisäkouluttautumista hyvin tärkeänä. Viime vuosina olen käynyt mm. seuraavat pidemmät koulutukset:

  • NDT-koulutus 2008-2009

  • Kinestetiikan perus- ja syventävä kurssi 2011

  • Neurologisen fysioterapian täydennyskoulutus 2011-2012

  • Sherborne perus- ja jatkokurssi 2013-2014

  • NDT syventävä jakso 2014

Lisäksi olen käynyt runsaasti lyhyempiä koulutuksia esim. eri diagnoosien fysioterapiaan, sensoriikkaan, hahmotusvaikeuksiin, kommunikointiin, allasterapiaan liittyen.

Minulla on voimassaoleva ensiapukoulutus.

Omasta jaksamisestani ja fyysisestä kunnostani huolehdin noudattamalla terveellisiä elämäntapoja ja liikkumalla mahdollisimman paljon. Käyn säännöllisesti työnohjauksessa ja kuulun työterveyshuollon piiriin.

Toimintatilani sijaitsee Kankaanpäässä Keskuskadun varrella. Tila on 60 neliömetriä, joka riittää hyvin yksin toimivalle yrittäjälle. Käytössäni on ultraäänilaite ja runsaasti fysioterapeuttista harjoitusvälineistöä erityisesti lapsiasiakkaita varten.